søndag 15. mai 2016

Fosselv camping, Storslett


Dette var en av de campingplassene vi hadde sett oss ut på forhånd, vi tenkte at vi måtte minst hit, kanskje litt lenger om vi orket.  Men Fosselv camping så ut til å være en hyggelig plass og en bekjent av oss som vi fant ut at kjørte omtrent samme turen som oss bare med noen få dagers forsprang, hadde overnattet her og skrøt veldig av plassen.



Campingplassen var trivelig den.  Hyggelig betjening, greie billige hyttar og fine omgivelser. Det eneste som ikke var på vår side, var været.  Det ser ikke så galt ut, men havtåken lå tett og det gjorde at det ble iiiiskaldt.  Hadde været vært bra, kunne vi ha fått med oss midnattsol, men det ble ikke noe av.



Campingplassen hadde hytter i forskjellige prisklasser, og vår vane tro så valgte vi den billigste.  Hytta var helt enkel, men hadde det vi trengte og vi holdt varmen til tross for det kalde været ute.



Dette bildet er tatt fra vinduet på hytta vår.  Vi hadde flott utsikt helt til det kom flere campingbiler som parkerte der, men sånn er det jo.  Selv om vi kanskje syntes at en av dem parkerte litt vel tett innpå oss.  Så om vi stopper her neste gang, skal vi nok passe på å parkere bilen vår sånn at vi får litt pusterom.

Og det kan godt tenkes at vi kommer tilbake!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar