lørdag 11. mai 2013

Vi tester ut camping-hytte-livet - Homansberget Camping (2011)


Jeg har bodd på mange hotell i mitt liv, og det kan være kjekt det.  Men jeg rett og slett elsker campinghytter.  Det er noe med frihetsfølelsen - samme som i telt, men likevel litt mer komfortabelt og lettvint.  Jeg liker lyden av campingplasser også.  Det gir meg virkelig feriefølelse.  Så da var vel tiden kommet for å teste ut camping-hytte-livet igjen. 

Vi valgte Homannsberget camping som ligger rett i utkanten av Svelvik ikke så langt fra Drammen.


Om turen over fjellet hadde vært en smule kald og grå, viste Svelvik seg fra sin beste side da vi ankom utpå kvelden.  Hytta vi hadde bestilt lå flott til på fjellknausen og hadde nydelig utsikt mot Drammensfjorden.  Det var akkurat så idyllisk som vi hadde håpet at det skulle være.


Det var riktignok i slutten av mai og sesongen var et lite stykke unna, så det var ganske stille,  men likevel er det denne lyden av mennesker som våkner på en campingplass, fremmede mennesker med toalettmappa under armen, vannkanner som fylles, gassbluss som tennes...



Vi anbefaler gjerne Homannsberget camping til andre.  Beliggenheten ved fjorden er veldig bra, hyttene er plassert slik at man er temmelig usjenert og utsikten er fin.  Vi hadde en enkel hytte med soverom med fire senger (to køyesenger), og et lite rom med kjøkkenbord,stoler, kokeplate og kjøleskap.  Det gikk ikke an å kjøre bilen helt opp til hytta, og det trådløse nettverket rakk ikke fram dit.  Det var prisen vi måtte betale for utsikten og usjenertheten. Toalettene var godt renholdt, og det var gode fasiliteter - vaskerom, kjøkken osv.

Baksete-passasjeren var veldig fornøyd med at det var minigolf der!  Det ble tid til en runde før vi dro på søndag.  Vi hadde en fin week-end, testen frister til gjentagelse!  Vi nærmer oss ferie for alvor nå!  Bare litt mer trening så... 

Her kan du lese mer om:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar