lørdag 11. mai 2013

Dette er Stusseli… Sandnes Camping utenfor Mandal (2011)

Our little camping cabin in-between the trees.

Ja, det var det så absolutt, Stusseli – med stor S. Baksetepassasjeren og jeg trengte overnatting på vei østover. Campinghytter er utvilsomt vår stil, og lommeboka protesterte heller ikke. Sistnevnte skalv som et aspeløv når vi snakket om området rundt og øst for Kristiansand, men beveget vi oss en snau times tid på vestsida, malte den som en kattunge.

Så da fikk det heller blir Stusseli.

Sandnes Camping, Mandal south in Norway

Vi ankom campingplassen i halvåttetida på kvelden. Det var godt vi hadde bestilt i forveien, for plassen var full både på hytte- og campingfronten. De har forresten ikke så mange hytter, så det er sikkert lurt å bestille. Og der lå hytta vår en halvlang trappetur oppi lia. Den hadde akkurat det vi trengte: senger til å sove i, bord til å spise på og vannkoker til (pulver)kaffen. Det var dessuten kjøkken i en annen bygning på campingplassen så vi fikk laget oss middag også.

 No luxury, but good enough for our needs.

Stusseli ja..

Jeg mener, det må jo være hyggelig på en campingplass hvor de gir en hytte det betegnende navnet Stusseli. Og det var det. Mottagelsen var varm og vennlig og vi likte oss veldig godt. Vi var der bare en natt og fikk ikke sjekket ut alt, men alt vi så var bra, rent og pent. Det var god kapasitet på kjøkkenet, selv om det var antydning til kø-dannelse. Men så kom vi antageligvis midt i rusj-tida også.

Så var Stusseli stusselig?

Nei, langt i fra. Den var enkel, men det visste vi jo – det var derfor vi valgte den framfor en av de andre litt bedre utstyrte hyttene. Det var rent og pent og akkurat hva vi trengte for å overnatte en natt. Vi kunne forresten godt overnattet flere netter der vi.

We can absolutely recommend this campground. Check out their web-page if you want to know more.

Her kan du lese mer om:
 Sandnes camping 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar